Fersk fisk engros – hos FSG Foods kan du købe fersk fisk engros og få leveret i hele Skandinavien inden for 24 timer.

Vi har siden 2003 kunnet tilbyde fersk fisk en gros samt levering til asiatiske restauranter over hele Skandinavien og det nordlige Tyskland. Vores store sortiment af frisk kvalitetsfisk bliver leveret fra vores underleverandører i hele verden, og vi tilbyder fisk af optimal kvalitet, som kommer fra bæredygtige bestande eller er opdrættet i nøje overvågede fiskeopdræt.

Når du køber fersk fisk engros hos FSG Foods, har du garanti for absolut topkvalitet af de leverede varer.  Vores absolut bedste produkter får kvalitetsstemplet Qumo (Quality Monitoring) som sikrer, at produkterne er fanget, håndteret og bliver transporteret i overensstemmelse med vores høje standard.

Vi har en række frostvarer, som er af så høj kvalitet, at de også er stemplet med Qumo-mærket. Her gælder samme forudsætninger samt, at varerne er nedfrosset efter absolut nyeste nedfrysningsteknikker.

Ved køb af fersk fisk engros hos FSG Foods er du i øvrigt garanteret hurtig og professionel levering direkte til døren. Vi leverer samtlige ordrer, der er modtaget inden klokken 23 den efterfølgende dag.