FSG Foods er Skandinaviens største enkeltleverandør af fersk fisk til sushirestauranter og øvrige asiatiske restauranter. Vi tilbyder et bredt sortiment af eksotiske fisk fra hele verden fra bredt efterspurgte varer som laks, tun og hvidfisk til skaldyrsprodukter som hummer, kammuslinger, østers og stort set alle andre fisketyper til restaurantbrug.

Leveringen og håndteringen af den ferske fiske er vores kernekompetence. Da Flying Seafood i 2003 begyndte at tilbyde fersk fisk til restauranter, manglede der distributionsmuligheder samt retningslinjer og rutiner for håndteringen af de friske varer. Det har derfor haft høj prioritet at udvikle et effektivt distributionssystem, som sikrer, at fisken altid når frem til modtageren i optimal frisk stand.

“Vi kan tilbyde levering af fersk fisk i Danmark, Nordtyskland, Sydsverige og Norge allerede følgende dag, hvis der bestilles inden klokken 23.”

Bæredygtig og altid frisk fisk

Kvaliteten af den ferske fisk er en altafgørende faktor i vores service. Vores fisk kommer ofte fra fjerne have, og det er essentielt, at fisken håndteres og transporteres korrekt. Vi har med største omhu valgt vores samarbejdspartnere over hele verden, så vi kan sikre, at kvaliteten af vores produkter altid er helt i top.

FSG Foods’ eget brand, Qumo, er vores kunders garanti for kvalitetsprodukter. Vi samarbejder med den globale organisation Marine Stewardship Counsil og non-profit organisationen Friends Of The Sea, som arbejder for at bevare bæredygtige bestande i havene.

Se vores produkter