FSG Foods er det naturlige valg som fiskegrossist for asiatiske restauranter, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af deres ferske varer.

FSG Foods har siden 2003 arbejdet professionelt som fiskegrossist og har været toneangivende i udarbejdelsen af de procedurer for håndtering og transport af frisk fisk, som er standard i dag. Sushimarkedet oplevede markant vækst i Danmark i halvfemserne, og pludselig blev nødvendigheden af en effektiv leveringsprocedure uden kvalitetstab afgørende.

FSG Foods brugte tid og ressourcer på at undersøge de forskellige problemstillinger i forhold til så omfattende et distributionsnet, og vi udviklede procedurer, som muliggjorde en hurtig leverance under forhold, der bevarede den ferske fisks kvaliteter og sikrede, at den kunne leveres hos kunden i optimal stand.

Den effektive levering og kvaliteten af produkterne gjorde os hurtigt til en meget brugt fiskegrossist, og vi leverer i dag dagligt til over 90 procent af alle sushirestauranter i Danmark. Vores leverancer strækker sig dog ud over landets grænser, og vi tilbyder levering af fersk fisk og vores øvrige produkter til kunder i hele Skandinavien og det nordlige Tyskland.

Vi har underleverandører over hele verden, som alle er grundigt instrueret i vores procedurer for kvalitetskontrol. Vi er leveringsdygtige i både de klassiske sushifisk i høj kvalitet, men også i specielle produkter. Kunder som har særlige produktønsker er altid velkommen til at kontakte os på mail@flyingseafood.com eller tlf: +45 3689 8015.

Vores levering sker altid inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.