FSG Foods har været danske sushirestauratørers foretrukne fiskeleverandør siden 2003.

FSG Foods har som fiskeleverandør serviceret asiatiske restauranter i Skandinavien siden 2003, hvor virksomheden tog sin begyndelse. I dag benytter over 90 procent af de danske sushirestauranter FSG Foods, ikke bare som fiskeleverandør, men som totalleverandør af fødevarer og sushirelaterede produkter.

Vi tilbyder en bred linje af klassiske sushifisk som tun, laks, hamachi, men også mere eksotiske fisk fra verdens have. Vi har uddannet vores underleverandører i vores procedurer for håndtering og transport af fersk fisk, samt vores høje kvalitetskrav.

Som fiskeleverandør er vi dedikeret til at sikre vores kunder et optimalt produkt og en garanteret friskhed. Vi leverer i egne kølevogne, som er tilpasset et optimalt miljø for fersk fisk, og vi leverer naturligvis direkte til døren. Vi har fersk fisk fra bæredygtige bestande eller godkendte opdræt, da det er vores målsætning, at medvirke til at bæredygtige fisk får en mere markant position på det internationale marked.

Vi bestræber os på at blive den bedste fiskeleverandør på det skandinaviske marked, og vores effektive distributionssystem dækker både Skandinaven og det nordlige Tyskland, som vi leverer til med dags varsel. Ordrer, som er os i hænde inden klokken 23, bliver leveret dagen efter.

Vores produktkatalog indeholder en bred vifte af vores mest anvendte produkter, både fersk fisk og øvrige sushirelaterede produkter. Hvis der er ønske om særlige produkter, som ikke findes i kataloget eller en udspecificering af varerne, så kontakt os venligst på mail@flyingseafood.com eller tlf: +45 3689 8015.