Den klassiske goma wakame tangsalat er et velkendt og populært tilbehør til sushi.

FSG Foods tilbyder en lang række kvalitetsprodukter til den moderne sushirestaurant og kan levere et bredt varesortiment til den daglige drift af asiatiske restauranter af enhver type. Vi har store kompetencer i leverancer af fersk eksotisk fisk til sushibrug og har nøje udvalgt de bedste leverandører fra hele verden, så vi kan garantere en professionel håndtering af varerne.

De samme høje kvalitetskrav har vi overført til vores sortiment af tørvarer. Derfor kan vi levere goma wakame, nori, edamame bønner og alle andre typiske varer til det asiatiske køkken af garanteret høj kvalitet.

Hvad er goma wakame?
Goma wakame er en japansk salat, som primært består af den spiselige wakame tang, der blandes med sesamfrø og en dressing af soja, sesamolie og eddike. Goma wakame har været brugt i det japanske køkken i århundreder og er også blevet en yderst populær spise i den vestlige sushikultur.

Vi leverer goma wakame og alle øvrige produkter direkte til døren. Vi har et selvudviklet, effektivt distributionsnet og kan levere over hele Skandinavien og det nordlige Tyskland inden for 24 timer. Send din ordrer inden klokken 23, så leverer vi direkte til døren den efterfølgende dag.

Bestil også andre varer fra vores store produktsortiment af både fersk fisk, frostvarer, non food og tørvarer.