Levering af frisk fisk 2Levering af frisk fisk 3Levering af frisk fisk 1

FSG Foods tilbyder levering af frisk fisk direkte til døren. Vi leverer indenfor 24 timer, efter din ordre er modtaget.

Vi bryster os af både stor erfaring, brede kompetencer og enestående høj kvalitet, når det gælder levering af frisk fisk, skaldyr og sushirelaterede produkter til asiatiske restauranter. Siden 2003 har vi serviceret kunder i hele Skandinavien med kvalitetsfisk til sushibrug. Vores distributionsnet er udviklet med tanke på, at fiskens kvaliteter skal bevares optimalt fra fangstøjeblikket og frem til den leveres hos kunden.

Transportering af frisk fisk over flere kontinenter – er forbundet med en række risikofaktorer. Vi har perfektioneret vores procedurer med håndtering af de ferske varer og uddannet vores underleverandører til at forstå og overholde de høje kvalitetskrav, vi har som standard.

Effektiv levering af frisk fisk

Vores effektive levering  har fået over 90 procent af danske sushirestauranter til at gøre brug af vores ydelser. Vi leverer i hele Skandinavien og det nordlige Tyskland.

Vidste du, at vi også leverer wasabi, soja, spisepinde og meget andet?

Sideløbende med vores levering af frisk fisk tilbyder vi en lang række sushirelaterede produkter, som er nødvendige i den daglige drift af asiatiske restauranter. Vi sælger og leverer alt fra syltet ingefær, asiatiske snacks og drikkevarer, en lang række soja-, chili- og andre saucer til bambusmåtter, riskogere og take away-emballage med påtrykt restaurantnavn.