FSG Foods tilbyder levering af seafood til asiatiske restauranter. Vores varesortiment indeholder både fersk fisk og frostvarer af høj kvalitet.

FSG Foods har store kompetencer og erfaring med levering af seafood til det skandinaviske sushimarked. Vi har udviklet et effektivt distributionssystem, som sikrer korrekt håndtering af ferske varer helt fra fangstøjeblikket til leveringen hos restauratøren. Vi har høje kvalitetskrav til vores underleverandører og ikke mindst vores egen service, og vores ferske varer transporteres altid i korrekt afkølede vogne.

Vi leverer ferske fisk fra bæredygtige bestande eller kontrollerede fiskeopdræt. Vi har underleverandører over hele verden, som er uddannet i vores retningslinjer for kvalitetskontrol.

Læs mere om FSG Foods

Vores levering af seafood omfatter også en lang række frostvarer af så høj kvalitet, at de kan konkurrere med ferske varer. Vi tilbyder blandt andet hummer, kammuslinger og krabber som eksklusive frostvarer og kan desuden levere sushitoppings og ingredienser som ebi, hamachi, blæksprutte, surimi og meget andet.

Som en naturlig følge af vores levering af seafood har vi udviklet et solidt sortiment af sushirelaterede kvalitetsprodukter til brug i moderne restaurantdrift. Vi kan således dække restaurationsbehovet bredt og tilbyder eksempelvis spisepinde, køkkenredskaber og emballage til take away service samt tørvarer som ris, nudler, saucer og al slags tilbehør m.v.

Vi leverer hurtigt og effektivt i hele Skandinavien og det nordlige Tyskland. Ordrer, der er os i hænde inden klokken 23, leveres næste dag.