FSG Foods tilbyder engrossalg og levering af sushiris til asiatiske restauranter i hele Skandinavien.

Sushiris er essentielle i enhver sushirestaurants daglige produktion. Short og medium grain-ris benyttes til sushiproduktion på grund af de klæbende egenskaber, risene udvikler under kogning. Risenes klæbende evner gør dem, modsat andre typer af ris, ideelle til Nigiri Sushi.  Short grain-ris har desuden en let sødlig smag, som er karakteristisk for sushi.

Kogte sushiris bør afkøles til cirka 26 grader. Til det formål benytter man typisk en hangiri – et japansk træfad, som risene placeres i efter kogning. Her afkøles de og får tilsat risvinseddike, der også tilfører syrlig smag til risene.

Som en del af vores brede leverance af ferske og frosne produkter samt tørvarer og non food-varer til sushi restauranter og øvrige asiatiske restauranter tilbyder vi også levering af sushiris. Vi sælger og leverer også Hangiri i enkeltstyk.

Det er FSG Foods målsætning at kunne servicere asiatiske restauranter bredt og være i stand til at levere både fersk kvalitetsfisk samt tørvarer og non food-varer, som kan dække alle aspekter af moderne restaurantvirksomhed.

Vi leverer således også andre kvalitetsvarer:

  • Wasabi
  • Spisepinde
  • Soja og saucer
  • Nori og wakame
  • Risvinseddike
  • Og mange andre asiatiske produkter

Find flere produkter i vores produktkatalog

Vores levering af sushiris er både effektiv og hurtig. Hvis vi modtager din ordre inden klokken 23, leverer vi allerede den følgende dag.