FSG Foods tilbyder hurtig levering af wakame til sushi.

Levering af Wakame – Wakame er en spiselig havtang, som benyttes hyppigt i det japanske køkken. Hvor en anden type japansk tang, nori, benyttes til makiruller, salater og andet i tørret for, bruges wakame i opblødt form i misosuppe, tofusalater og det populære sushitilbehør, Goma Wakame. Modsat noris let salte smag, har wakame en mere subtil sødlig smagsnuance. Vi tilbyder levering af wakame fra dag til dag, lige som vores øvrige produkter.

Hvad er wakame?
Der har været dyrket wakame i Japan siden det ottende århundrede, og denne tangform har været brugt kulinarisk lige så længe.

Med FSG Foods’ levering af wakame er du garanteret et autentisk kvalitetsprodukt. Vi bruger lang tid på at skaffe varer fra de bedste producenter på det asiatiske marked og udvider og justerer jævnligt vores produktsortiment, så vi altid tilbyder varer af optimal kvalitet.

Vi er i stand til at dække den asiatiske restaurants behov bredt, både med hensyn til fødevarer og non food-varer. Foruden et stort katalog af eksotiske ferske fisk og tørvareprodukter som wakame, nori, wasabi med mere, tilbyder vi også et stort sortiment af take away-emballage og service til restauranten.

Se vores produktkatalog