Vores varesortiment omfatter en række non food-varer, som er essentielle for den professionelle sushi- eller viet/thairestaurant. Vi har udviklet dette sortiment, så det er muligt for restauratører at få leveret samtlige varer til den daglige drift fra én leverandør.

Vores non food-varer dækker blandt andet riskogere i forskellige størrelser, bambusmåtter til maki sushi, bambusspyd til eksempelvis teriyakispyd, Hangirifade til afkøling af sushiris og spisepinde i forskellige varianter.

Vi tilbyder desuden et stort udvalg af emballage til takeaway. ”Mad ud af huset” er en service, mange restauranter yder i dag, og en beholdning af engangsemballage er vigtig for den daglige drift. FSG Foods’ katalog af takeaway-emballage indeholder foliebakker, bento-bakker, skåle til misosuppe og meget andet. Vi kan desuden tilbyde bæreposer i plast eller papir med påtrykt restaurantnavn eller andet.

Vi yder samme hurtige levering af non food-varer som af vores tørvarer, frostvarer og ferske varer. Ordrer modtaget inden klokken 23 leveres direkte til modtageren den følgende dag.