Vi tilbyder nori til sushirestauranter og øvrige asiatiske restauranter.

Nori 1Nori 2Nori 3

Nori betyder spiselig tang.

Den japanske nori – eller sushitang – fremstilles overvejende i Japan, hvor den dyrkes langs kysten. Tangen opdrættes på net i havbrug og bliver modent på cirka 45 dage, hvorefter den høstes.  Efter høsten skæres tangen i stykker og tørres og presses i ark. Det leveres i tørret form og benyttes typisk til maki-ruller, men har adskillige anvendelsesmuligheder i det asiatiske køkken.

Læs også om Wakame

Nori –  én af de faste ingredienser i sushi.

FSG Foods har siden 2003 været førende i leverancer af fersk fisk til sushirestauranter i Skandinavien. Efter en årrække med fokus på de ferske varer begyndte FSG Foods at udvikle et omfattende sortiment af tørvarer og frostvarer med henblik på at kunne lave totalleveringer til asiatiske restauranter. Således leverer vi nu tørvarer som nori, wasabisoja og saucer, asiatiske drikkevarer og meget mere.

FSG Foods er det naturlige valg for over 90 procent af de danske sushirestauranter da vores store produktkatalog består af alt hvad du har brug for til at lave den perfekte sushi. Vi kan tilbyde kvalitetsfisk fra hele verden, og et omfattende sortiment af sushirelaterede tørvarer. Vores produktlinje dækker alt fra tempurablandinger, misoekstrakt, syltet ingefær, short grain ris, nudler, nori, edamamebønner, krydderier, wasabi, asiatiske drikkevarer, soja, chili og en lang række asiatiske saucer.

Desuden kan vi tilbyde et sortiment af non food varer, som også er basale for både sushirestauranter og øvrige asiatiske restaurationer. Vi leverer alt fra riskogere til spisepinde, take away-emballage, bambusmåtter med mere.

Få din Nori indenfor 24 timer

Samtlige af vores varer kan leveres inden for 24 timer. Hvis vi modtager din ordre inden klokken 23, leverer vi den efterfølgende dag.