Få short grain ris til sushi leveret lige til restaurantdøren. FSG Foods tilbyder engrossalg af kvalitetsris og en lang række andre varer til asiatiske restauranter.

Vi har med vores omfattende linje af tørvarer gjort det muligt for sushirestauratører og indehavere af asiatiske restauranter at få leveret samtlige varer til den daglige drift. Short grain ris, eller sushiris, er blot én af mange nødvendige varer, som restauratøren skal have regelmæssig levering af. Foruden de ferske varer og øvrige tørvarer, som hører til den klassiske sushiproduktion skal der ofte bruges service (spisepinde), take away-emballage og køkkenredskaber.

Hos FSG Foods har vi udviklet – og videreudvikler konstant – et produktsortiment af kvalitetsvarer, som består af blandt andet:

 • Fersk fisk
  Fisk af høj kvalitet og fra bæredygtige bestande til sushibrug.
 • Frostvarer
  Kvalitetsvarer som tigerrejer, blæksprutteringe, forårsruller, surimi, krabbe, hummer m.v.
 • Tørvarer
  Short grain ris, sushitang, wasabi m.v. samt et stort sortiment af soja og saucer, mange som er nøje udvalgt fra de bedste producenter i asien.
 • Non food
  Riskogere, bambusmåtter, hangiri, beholdere til take away service.

Vi har udviklet sortimentet netop med henblik på at kunne servicere restauranter bredt, så restauratøren kun har brug for én leverandør. Vi har haft et veludviklet og professionelt distributionssystem siden 2003 og kan levere med kort varsel. Hvis vi har modtaget ordren inden klokken 23, leverer vi allerede den efterfølgende dag.