FSG Foods er en førende seafood grossist på det skandinaviske marked. Vi leverer frisk fisk, fødevarer og sushirelaterede produkter til asiatiske restauranter.

Vi har berøring med over 90 procent af alle sushirestauranter i Danmark og har siden 2003 forsynet markedet i hele Skandinavien med eksotisk fisk til sushibrug og frostvarer af høj kvalitet. Som seafood grossist har vi været med i branchen fra en tid, hvor distributionsmulighederne var begrænsede og den høje standard, vi i dag kræver i forhold til håndtering og levering af ferske varer, ikke var normal procedure.

Vi udviklede derfor et effektivt, professionelt distributionssystem, som sikrede den optimale friskhed helt frem til leveringen hos restauratøren. En del af løsningen var at få varerne hurtigt transporteret, og vores procedure gør os i stand til at levere både ferske, frosne og øvrige varer inden for 24 timer.

Vores sortiment omfatter dels de typisk brugte fisketyper til sushirestauranter som laks, tun, hvidfisk og lignende, men også en række mere eksotiske specialvarer. Vi har en række kvalitetsmærkede frostvarer, og som seafood grossist har vi med årene udviklet et bredt sortiment af tørvarer og non food produkter, som er nødvendige i den daglige drift af sushirestauranter, thai/viet-restauranter eller det asiatiske køkken generelt.

Vi tilbyder alt fra sushiris, wasabi, nori og andet tilbehør til køkkenredskaber som riskogere, hangiri, spisepinde og emballage til take away. Vi kan således yde totalleverancer i hele Skandinavien, og med FSG Foods som seafood grossist er der sjældent brug for andre leverandører.