Surimi er en populær ingrediens i asiatisk madlavning, ikke mindst i sushiretter. FSG Foods tilbyder salg og levering af surimi til alle typer af asiatiske restauranter.

FSG Foods har et omfattende katalog af både ferske og frosne fiskevarer af høj kvalitet, heriblandt surimi, blæksprutteringe, østers, hummer og meget mere. Surimi har i mange år været benyttet som indhold i makiruller, som sushi topping eller i asiatiske salater og andre retter. Derfor tilbyder vi naturligvis også denne vare til vores kunder, både i chunks som er velegnet til salater og i sticks til makiproduktion.

Hvad er Surimi?
Surimi er det japanske ord for hakket kød. Det er produceret af hakket og renset fisk – ofte lyssej – som bliver presset til de stænger, vi kender i vesten. Surimi bliver ofte refereret til som ”imiteret krabbe”. Der har været brugt surimi i forskellige former i århundreder overalt i asien, men først i slutningen af tresserne blev produktionen industrialiseret, og det blev for alvor introduceret til vesten.

Der findes forskellige surimiprodukter, og kvaliteten varierer. Ved at bestille surimi hos FSG Foods er du sikret et produkt af høj kvalitet, som egner sig til brug i sushikøkkenet. Vi bruger både tid og ressourcer på at gennemsøge det asiatiske marked for de absolut bedste varer, som også egner sig til det skandinaviske marked.

Som med vores øvrige varer leverer vi også surimi med dags varsel til restauranter i hele Skandinavien og det nordlige Tyskland. Ordrer som er modtaget inden klokken 23 leveres dagen efter.