FSG Foods er Skandinaviens førende sushileverandør. Vi leverer fersk fisk, frost og alle sushirelaterede produkter til en bred vifte af kunder i Skandinavien og det nordlige Tyskland.

FSG Foods har erfaringer fra alle afkroge af branchen og har været med til at definere de standarder, som i dag bruges i forhold til håndtering og distribution og fersk fisk. Vores kompetencer som sushileverandør er store, og det er ikke uden grund, at over 90 procent af de danske sushirestauranter benytter vores service og vælger deres varer fra vores nøje sammensatte produktsortiment.

Sushien kom til Danmark i halvfemserne. Den blev først introduceret i København, men sushikulturen spredte sig hurtigt til resten af landet, og markedet oplevede stor og hurtig vækst. Infrastrukturen var dog ikke parat til at håndtere det stigende behov for levering af frisk fisk, og der var ikke udviklet procedurer til håndtering af de ferske varer i det omfang, behovet krævede.

Da FSG Foods begyndte som sushileverandør, var første skridt at udvikle de manglende teknikker og procedurer, som kunne garantere friskheden af varerne fra deres oprindelsessted – ofte på den anden side af Jorden – og helt frem til restauratørens dørtrin. De udviklede kvalitetskrav, transportprocedurer og håndteringsteknikker benyttes med stor succes stadig i dag.

Vores sortiment omfatter kvalitetsfisk til sushirestauranter, men også samtlige øvrige nødvendigheder til den moderne restaurantdrift på markedet for asiatiske restauranter. Vi tilbyder et populært sortiment af frostvarer og tørvarer, drikkevarer, saucer og soja samt køkkenredskaber som spisepinde riskogere og ikke mindst et sortiment af praktiske beholdere til take away.