sushitangsushitang 2sushitang 3

FSG Foods’ varesortiment indeholder også sushitang, som er en essentiel ingrediens i det klassiske sushikøkken.

Sushitang, eller Nori som er den japanske betegnelse for denne særlige spiselige japanske tangsort, fører vi hos FSG Foods’ varesortiment.  Vi leverer en bred vifte af sushifisk og sushirelaterede produkter til både sushi restauranter, running sushi og øvrige asiatiske restauranter. Sushi tang er som en klassisk japansk delikatesse en naturlig del af vores sortiment.

Vores leverancer søger at dække bredt, og vi er i stand til at levere alle nødvendige fødevarer og non food-varer til brug i både køkken og restaurant, heriblandt også sushitang, sushiris, riskogere, spisepinde, wasabi samt en lang række klassiske og unikke saucer, soja med mere.

Hvad er sushitang?
Tang til sushi kommer fra en spiselig rødalgetang af slægten Porphyra. Betegnelsen nori kan spores helt tilbage til det ottende århundrede, og den har været brugt i madlavning allerede dengang. På dette tidspunkt benyttede man nori i form af tyktflydende pasta. I dag produceres nori som tørrede plader, en teknik, der stammer fra den japanske papirtrykkerteknik.

I restaurantproduktion anvendes nori typisk til:

  • Makiruller
  • Misosuppe
  • Salater
  • Wraps

Kig i vores produktkatalog og find flere anvendelige produkter til restauranten.

Sushitang findes i flere kvaliteter og smagsnuancer. Alle typer findes i vores varesortiment og kan leveres hurtigt. Vi leverer fra dag til dag. Kontakt os i dag hvis du skal bruge ingredienser til det japanske køkken. Ordre, der er os i hænde senest klokken 23 leveres den følgende dag. Vi leverer i hele Skandinavien.