Wasabi er en uundværlig vare for sushirestauratøren. FSG Foods tilbyder engrossalg til sushirestauranter i hele Skandinavien.

Den grønne pasta med den markante, stærke smag er en essentiel del af sushibordet. Japanerne har i århundreder vidst, at wasabi komplementerer rå fisk og sushiris perfekt og optimerer smagsoplevelsen. Vi har i vesten også taget den grønne pasta til os som et naturligt tilbehør til sushi.

Hvad er wasabi?
Wasabi Japonica er en plante i kålfamilien. Wasabi bruges som tilbehør til sushi, hvor den ofte blandes med soja. Den har en kraftig smag, som minder om peberrod, og bliver derfor ofte kaldt japansk peberrod. Planten vokser naturligt ved bjergsøer i Japan, men er generelt vanskellig at få til at gro. Det gør produktionen af wasabi i enten pasta- eller pulverform dyr, og den produceres derfor primært af netop peberrod eventuelt tilsat sennep. Den går dog stadig under betegnelsen wasabi.

FSG Foods har et omfattende produktsortiment af sushi og sushirelaterede produkter og kan yde totalleverancer til både sushirestauranter, men også alle øvrige typer af asiatiske restauranter. Vi dækker bredt i forhold til driften og kan levere både fersk fisk, frostvarer af særlig høj kvalitet, tørvarer, som dækker alt typisk tilbehør til sushiproduktion og det asiatiske køkken samt non food-varer som køkkenredskaber, service og emballage til take away.

Kig i vores produktkatalog

Vi leverer til døren, og hvis vi modtager ordren inden klokken 23, leverer vi allerede dagen efter.

wasabi